dimarts, 1 de maig del 2012

SEMINARI D'ESCOLA DE FAMÍLIES


ASTRID 21 i GFASTRID21, amb laco l·laboració de DOWN ESPAÑA i FUNDACIÓ MAPFRE:


US CONVIDEN AL SEMINARI D’ESCOLA DE FAMÍLIES, QUE TINDRÀ LLOC A LA SEU DE LA FUNDACIÓ ASTRID 21, EL DISSABTE 12 DE MAIG DE 2012, EN HORARI DE MATÍ I TARDA.


El proper dia 12 de maig (dissabte), podrem assistir a dues conferències:
• La primera: “Sexualidad y afectividad” amb horari de 10:00 a 13:00 h.
• La segona: “Pensar bien para sentirse mejor” amb horari de 15:00 a 18:00 h.


Fa un parell d’anys que varem poder gaudir d’un altre seminari impartit per “Escuelas de Familias” de la Fundació Mapfre, també destinat a les famílies de nois i noies amb la Síndrome de Down o qualsevol discapacitat, i va resultar molt interessant.
Aquest any també comptarem amb la presència del Dr. Gonzalo Berzosa, Psicòleg i Director Acadèmic del Projecte Escoles de Famílies.
Creiem que tots dos temes són molt i molt importants, i esperem tenir una bona acceptació.


L’ inscripció, totalment gratuïta, podeu fer-la fins el dilluns 30 d’abril, i l’heu de dirigir al correu electrònic gfastrid21@gmail.com o comunicar-ho directament a Astrid, amb una nota dirigida al GFAstrid21.


Un cop finalitzada la conferència de la tarda, hi haurà berenar per a tots els participants i es farà l’entrega de premis als guanyadors del 1r Concurs fotogràfic.


Tant al matí com a la tarda, hi haurà servei de guarderia per a la mainada, així com una exposició i venda dels articles que elaboren els components de STO.