dilluns, 14 de maig del 2012

Drets i Deures de les Famílies amb persones amb Discapacitat intel·lectual i del desenvolupament


A TOTES LES ENTITATS DE GIRONA

Benvolguts/des amics/gues,

Ens complau comunicar-vos el proper dilluns 21 de maig celebrarem una Trobada per Famílies amb el lema “Drets i Deures de les Famílies amb persones amb Discapacitat intel·lectual i del desenvolupament” a la seu de l’EspaiCaixa de Girona.

Aquesta Trobada té la finalitat d’informar a les famílies dels resultats de l’informe “La situació de les Famílies amb persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament a Catalunya”  així com reflexionar sobre aquelles propostes a impulsar per tal de millorar la qualitat de vida de les persones amb DID i de les seves famílies.

L’objectiu principal de la Trobada es centra en què les famílies coneguin, reconeguin i prenguin consciència dels seus drets i deures i, d’aquesta manera, puguin exigir els drets que tenen reconeguts i complir els drets que els hi corresponen.

En aquest sentit us demanem que féu difusió de l’acte a totes aquelles famílies de la vostra entitat que puguin estar interessades.

Per tal de confirmar l’assistència i assegurar plaça preguem que les famílies interessades ens ho confirmin via mail a ogonzalez@dincat.cat o trucant per telèfon al 93.490.16.88 (preguntar per l’Olga González).

Us adjuntem el programa de l’acte. Per a qualsevol aclariment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Atentament,


Carme López Vigo Coordinadora àrea de gestió de recursos i serveis a les entitats
Associació empresarial d'economia social
Dincat (Discapacitat intel·lectual Catalunya) Membre FEAPS
Telèfon 93 490 16 88 | clopez@dincat.cat