dijous, 9 de juny del 2011

FESTA FINAL DE CURS

Benvolguts pares, professors i personal del CEE Font de l’Abella,

El proper dissabte dia 18 de juny, tindrà lloc la festa de final de curs de la nostra escola i per això hem organitzat un seguit d’activitats.

Per començar, a les 17:30h gresca i xerinola amenitzada per l’animador  “JORDI PATXECO”, amb la seva guitarra i altres andròmines, ens farà cantar i ballar de valent. La gresca està assegurada!!!!

Després de l’actuació tindrà lloc el tradicional sopar de germanor  en el que cal que cada família aporti algun plat per compartir.  Com sempre, el pa amb tomàquet correrà a càrrec de l’AMPA, les begudes a càrrec de l’escola i per postres, el ja tradicional:

Concurs de coques casolanes

La coca més saborosa i original obtindrà un premi.   Tothom que  vulgui participar-hi, cal que ho indiqui en la butlleta que s’ha de retornar a l’escola.

Mentre fem les postres i votem la coca més saborosa i original, també es portarà a terme la tradicional Rifa de lots i productes varis oferts per les empreses col·laboradores: Intervideo, Restaurant Can Xifra (Cartellà), Restaurant Mas Roure (Llagostera), Frit Ravich, ...

Per tot això i perquè tenim moltes ganes de passar-ho bé tots plegats,  esperem la vostra assistència.  Els nostres fills gaudeixen molt en aquestes festes i què millor que estar acompanyats en la seva escola per tota la família, pares, mares, germans, avis, tiets, cosins, professors, familiars dels professors, personal d’administració i família, etc.  Tots hi esteu convidats!!!

Per tal de poder organitzar la festa el millor possible, agrairíem ens retornéssiu degudament omplerta, la butlleta que trobareu més avall.

Agraint per endavant la vostra atenció i col·laboració, us saludem.

Ben atentament,

JUNTA DE L’AMPA

Més informació i butlleta aquí