dilluns, 16 de gener del 2012

COMUNICAT DINCAT



A TOTES LES ENTITATS
 
Benvolguts
Benvolgudes,

La Federació Dincat ha anat apareixent els darrers dies en els mitjans de comunicació en una llista per uns pagaments realitzats a una empresa vinculada a la trama del cas Palma Arena, en què està imputat el Sr. Iñaki Urdangarin i el Sr. Diego Torres. En aquest sentit volem aclarir que es tracta d’una factura de 5.900 euros que la Federació va pagar al desembre de 2010 per un servei d’assessorament, contractat el mes de novembre de l’any passat, per fer el Pla Estratègic de la Federació 2011-2015.

La Federació va contractar els serveis del professor Diego Torres pel seu currículum, ja que en aquell moment era professor associat del Departament de Política d’Empresa d’Esade, especialitzat en l’àrea d’estratègies de patrocini, mecenatge i responsabilitat social. Obviament es desconeixia en aquell moment la vinculació del Sr. Torres amb la trama del cas pel que ha estat imputat.   

Es farà arribar una nota als mitjans per aclarir la nostra relació amb el Sr. Torres i evitar el degoteig d’aparicions, comunicant la nostra condemna a que s’utilitzin organitzacions sense ànim de lucre que lluiten pels drets de les persones amb discapacitat i les seves famílies per desviar fons ja que perjudica la imatge i l’esforç que les entitats fem per desenvolupar la nostra activitat amb rigor, transparència i eficàcia.

Cordialment,


Marià Puyaltó Esteban Gerent de l'Associació empresarial d'economia social
Dincat (Discapacitat intel·lectual Catalunya) Membre FEAPS
Telèfon 93 490 16 88 | mpuyalto@dincat.cat