dilluns, 12 de desembre del 2011

PETRUIXKA amb IT Dansa al GRAN TEATRE DEL LICEU




Dissabte 7 de gener de 2012


gran-teatre-del-liceuHora de sortida: 9 h
Lloc de sortida: Aparcament del SUPERMERCAT CONDIS
Hora d’arribada a Banyoles: 18 h (aproximadament)
DESTINATARIS: Persones amb discapacitat, família, amics, etc.
PREU: 15 euros per persona (* inclou: Entrada i Transport)
Cal portar: Beguda i dinar.

Un espectacle de dansa ple de màgia música i color
Petruixka, és un espectacle de dansa i titelles pensat per a tots els públics i creat a partir de la música d’Igor Stravinsky. Explica la història del titella Petruixka (diminutiu de Pere en rus), un titella tradicional dels carrers i places de Rússia, que un dia es converteix en una persona de carn i ossos i s’enamora.
L’espectacle es basa en la peça musical que el compositor rus Igor Stravinsky va compondre el 1911. Originàriament era un ballet que explicava la història del titella Petruixka en el marc d’una fira de Carnestoltes de Sant Petersburg. La nostra producció, però, que combina la dansa i els titelles, tot i respectar l’argument del libretto original, trasllada la situació a la celebració d’una fira de Carnestoltes en un poble del Mediterrani.

Totes les persones interessades a assistir a l’espectacle, cal que ens ho comuniquin abans del DIMARTS 3 DE GENER  a través del telèfon 972 576 630 (matins) / 626 398 030 o bé a través dels educadors/es del servei de lleure de la Fundació.

*ABANS DEL 3 DE GENER  cal que aboneu l’import de la sortida al número de compte de la Fundació, especificant LICEU -  NOM I COGNOMS:2100 0023 43 0200540145