dilluns, 28 de novembre del 2011

FESTA DE NADAL


Benvolguts Pares,

Us comuniquem que el proper dissabte dia 17 de desembre, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, arribara a l’escola Font de l’Abella de Girona i per això estem organitzat una festa per poder-los rebre tal i com es mereixen.

L’arribada dels Reis i els Patges reials, està prevista cap a les 10 del matí. Saludaran a tots els nens i nenes i en recolliran les seves cartes i peticions.

Una vegada finalitzada la recepció dels Reis, es servirà un esmorzar amb xocolatada, coques variades, i sucs de fruites per a tothom. I la tradicional Rifa de lots i productes varis oferts per les empreses col·laboradores: Metalquimia, Formatgeria Mas Alba, Intervideo, Restaurant Can Xifra (Cartellà), Restaurant Mas Roure (Llagostera), Casa Darnés, Enri 2000, Restaurant Mas el Siubés, ...
Tot seguit podrem gaudir de la música i xerinola del conegut animador infantil JORDI PACHECOI i de l’exposició dels dibuixos que van realitzar els nens i nenes de l’escola per poder fer les Postals de Nadal.

Per tot això i perquè tenim moltes ganes de passar-ho bé tots plegats, esperem la vostra assistència. Els nostres fills gaudeixen molt en aquestes festes i què millor que estar acompanyats en la seva escola per tota la família, pares, mares, germans, avis, tiets, cosins, etc. Tots hi esteu convidats!!!

Per tal de poder organitzar la festa el millor possible, agrairíem ens retornéssiu degudament omplerta la butlleta.

Agraint per endavant la vostra atenció i col·laboració, us saludem.

Ben atentament,

JUNTA DE L’AMPA

1 comentari:

Anònim ha dit...

ja tenim ganes que sigui el dia 17, ens ho passarem super bé. Sobretot la maïnada.
Ens trobem, fins llavors