dimecres, 16 de novembre del 2011

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT


Benvolguts companys,
Benvolgudes companyes,

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que celebrarem el proper dia 1 de desembre, un any més, COCARMI conjuntament amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona organitza la “IV Mostra d’Arts Escèniques”.

Us convidem a assistir a l’acte que es farà a l’Auditori de la ONCE, Gran Via nº 400, a les 18,00 hores, segons programa adjunt. Consistirà en la intervenció dels representants institucionals i la lectura del Manifest 2011 per part de Cocarmi. Desprès tindrà lloc la mostra d'arts escèniques.

La  capacitat de l'Auditori és de 400 persones pel que és molt important que cada entitat garanteixi l'assistència de 40 persones. Hem de visualitzar en aquests moments difícils davant de les administracions la nostra força de resposta i de convocatòria. És per això que us preguem la màxima difusió de l'esmentat acte.

Agrairem confirmeu  la vostre assistència el més aviat possible a  info@cocarmi.cat o al telèfon 934 901 688 (Carme Picas), daquesta manera podrem preveure enviar-vos les invitacions necessàries per assistir a  l'acte.

Ben cordialment,


Carme López Vigo 
Coordinadora àrea de gestió de recursos i serveis a les entitats
Dincat (Discapacitat intel·lectual Catalunya) Membre FEAPS 

Telèfon 93 490 16 88 | clopez@dincat.cat