dissabte, 24 de setembre del 2011

BLOC AMPA



Benvolguts pares,

Ens és grat comunicar-vos que el curs passat, des de la pàgina principal de la Web de l’escola: http://www.xtec.net/ceefontdelabella/index.html ja podeu consultar en l’apartat de l’AMPA un Bloc en el que hi publiquem totes les novetats de l’AMPA i des d’el qual ens podeu fer arribar tots els vostres suggeriments.

En el Bloc hi podreu trobar penjats tots els documents de l’AMPA que us fem arribar a través de l’agenda i que ens heu de retornar signats i omplerts. En el cas que alguna vegada extravieu el paper, sapigueu que el podeu descarregar des del Bloc de l’AMPA.

També hi trobareu tot el que fa referència a l’equipament esportiu i bates, llistat de preus i el full de comanda que us el podreu descarregar i imprimir cada vegada que necessiteu comprar qualsevol peça de roba.

A part, hi hem anem afegint enllaços i notícies que esperem siguin del vostre interès.

Cordialment,
Junta de l’AMPA

Totes aquelles famílies que estigueu interessades en que us avisem cada vegada que publiquem alguna cosa al Bloc, només cal que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic i ens retorneu signada aquesta butlleta.