dijous, 20 de setembre del 2012

BOOMERANG 23 DE SETEMBRE

Bona tarda!

Un any més inaugurem temporada a Boomerang...i aquest cop...amb més ganes i força que mai i SENSE APUJAR L'IVA! Us esperem el proper diumenge 23 de Setembre de 17 a 20 h de la tarda a La Mirona! Aquest cop comptarem amb la presència d'en Pau Morales i la seva banda JN Band, que ens donaran a conèixer una altra vessant de la música...el jazz barrejat amb l'art, amb la pintura! Un espectacle en directe que no us podeu perdre! I, com sempre, comptem amb el nostre DJ habitual, el DJ Elektrik!!! Que després de les vacances tornarà a deleitar-nos amb la seva energia!

Les entrades tenen un cost de 5 €, amb una consumició inclosa i la primera peça del guardarroba tb!  i les consumicions també mantenen els preus...2 € els refrescos ( i la cervesa sense alcohol!) i 1 € les aigües! Us recordem també que hi haurà samarretes a la venda al guardarroba al preu de 7 €!

Us esperem amb els braços oberts i acceptant sempre les vostres propostes, que ens podeu fer arribar en aquest correu! Ben aviat rebreu una enquesta perquè valoreu l'activitat en sí! Us informem!

Moltes gràcies per tot!

Us adjuntem el cartell de la sessió.

Equip Boomerang ( Laia, Bego i Pere).