diumenge, 12 de febrer del 2012

PILATES AT WORK - PILATES A L'ESCOLA


Ens dediquem a muntar sessions de Pilates a empreses i escoles, dirigides als adults que conformen la comunitat escolar, dins del mateix centre. Tot el que cal és un mínim de sis participants per sessió (màxim 8), i un espai per poder practicar-ho.

Sovint intentem inculcar als nostres fills la importància de fer esport i mantenir-se actiu, i som nosaltres, els adults els que en molts casos no els hi donem l’exemple correcte. Aquesta idea neix fruit de la casualitat de ser mare i pertànyer a una comunitat escolar on es va crear una demanda per part de mares i mestres. Se’m va proposar, com a professional d’aquest mètode, impartir les classes a l’escola de la meva filla i la resposta va estar molt bona per part tant de pares i mares com de mestres: poder gaudir d’una activitat en grups reduïts, que normalment té un cost elevat, en el mateix lloc on tenim els nostre fills i fins i tot en alguns casos compartint horaris d’extraescolars.

Cada cop som més els pares i mares que intentem que les nostres escoles tinguin el màxim de serveis possibles, començant pel més important, l’alumnat, seguit de la resta de membres involucrats. D’aquí que comencin a néixer  també les “extraescolars per pares i mares”: cursos, xerrades, clubs de lectura... M’agradaria poder fer arribar aquesta informació a la resta d’escoles i AMPAs.