dimecres, 20 de juliol del 2011

GRÀCIES AMPA!!!

A totes les mares i pares de l'AMPA us vull donar les GRÀCIES pel regal que em vau entregar el dia de la segona trobada Famílies - Escola per la meva humil tasca amb el Bloc. Un regal preciós que m'agradaria compartir amb tots vosaltres. Destí escollit: Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Vosaltres si que us mereixeu un regal!!! MOLTES GRÀCIES!!! Jordina :)

Destí: Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Aquest espai és patrimoni de tothom, i tots hem de tenir l'oportunitat de conèixer-lo en la mesura de les nostres possibilitats. No és una feina fàcil adaptar un espai muntanyós i esquerp per a un públic amb mobilitat reduïda o amb una discapacitat física, però això no vol dir que no s'hagin d'esmerçar els esforços necessaris per aconseguir-ho.

El planell d'Aigüestortes i l'entorn de l'estany de Sant Maurici són els indrets més coneguts del Parc. Amb l'objectiu de fer-los accessibles a tothom i eliminar les barreres físiques que la natura imposa, s'han construït unes passarel·les de fusta aptes per a recorreguts amb cadira de rodes. 

SERVEI DE TRANSPORT PÚBLIC (TAXIS 4x4)
Als pobles de Boí i Espot hi ha un servei de taxis que us porten fins al planell d'Aigüestortes i fins a l'estany de Sant Maurici, respectivament.


GRÀCIES!!!