dimecres, 30 de març del 2011

XERRADA FUNDACIÓ RAMON NOGUERA


Benvolguts pares,

Davant la dificultat de poder organitzar xerrades dins la pròpia AMPA per l’exigència d’un nombre d’assistents determinat i l’elevat cost, hem acordat amb la Fundació Ramon Noguera, poder participar en les xerrades ò sessions informatives que ells organitzen periòdicament per les famílies dels seus usuaris.

Així doncs, el proper dijous dia 31 de març, la Fundació Ramon Noguera, te l’amabilitat de convidar-nos a la sessió informativa sobre ACTIVITAT FÍSICA I SALUT AMB LES PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL—LECTUAL a càrrec de la Dra. Myriam Guerra i Balic, Metge especialista en Medicina de l’esport; professora de psicologia de l’exercici i Cap del Departament de CAFE (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport) de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

La trobada tindrà lloc el proper dijous 31 de març a les 18h a la Sala de Formació de la Seu Central de la Fundació Ramon Noguera al Polígon Mas Xirgu de Girona (C/ Indústria, 22).

Per a una millor organització, cal confirmar assistència al telèfon 972.23.76.11demanar per Imma Garriga.

Esperem que us animeu a assistir-hi per així consolidar aquesta col—laboració amb La Fundació i que aquesta sigui la primera de moltes i interessantíssimes xerrades junts.

Cordialment,

Junta de l’AMPA

El pots descarregar la Circular aquí